Leverans

Leverans

De flesta av våra beställningar utfärdas inom 2 arbetsdagar efter betalningsgodkännande. Då, när ditt paket har skickats, meddelar vi dig via e-post om det unika leveransnummeret "" och leveransinformationen. Du kommer också att få ett transportspårningsnummer för att spåra din orderplats. Vi erbjuder dina paket via internationella budfirmor som UPS, FedEx, DHL, Epack och Hongkong Post. Vi väljer den mest lämpliga fraktmetoden baserat på din orderdestination. Eftersom leveransen är uppdragsgiven av ett yrkesmässigt budfirma från tredje part, var vänlig och se till att din adressinformation är detaljerad och korrekt.

Vänlig påminnelse: Om ditt paket innehåller för många produkter kan vi utfärda flera paket. Vi meddelar dig via e-post.

Om du behöver ändra detaljerna i beställningen, vänligen kontakta vår kundtjänst inom 24 timmar efter beställning för att ändra beställningen i tid. Det kommer inte att ändras i mer än 24 timmar, eftersom en gång vår order genereras, börjar den omedelbart förbereda sig för inspektion och leverans. Var därför noga med att kontrollera beställningsinformationen och leveransadressen när du beställer.

Så i allmänhet tar standard frakt cirka 5-14 arbetsdagar att slutföra. Fördjupad transport tar 3-10 arbetsdagar att slutföra.

Förskyndad frakt är föremål för tilläggsavgifter. Om du upplever en brådskande leverans av din beställning, vänligen kontakta oss. Vi hanterar det för dig och guidar dig genom de extra avgifterna.

Observera att transporttiden kan påverkas av många faktorer, till exempel väder, dockningsattacker, flygningar, naturkatastrofer och andra okontrollerbara faktorer. Därför kan transporttiden fördröjas. Snälla förstå. Om du inte kan få paketet inom den förväntade tiden, vänligen meddela oss det.

försändelsespårning
När vi har beställt får du ett mail med ditt spårningsnummer och hemsida länk. Du kan spåra ditt paket genom att ange ett unikt spårningsnummer.
Observera att om du inte har fått ett sådant e-postmeddelande inom 5 arbetsdagar efter din beställning, vänligen kontakta vårt eftersalgsteam. Och ge ditt ordernummer. Vi kommer att göra en förfrågan baserad på ditt beställningsnummer. I allmänhet svarar vi i realtid om din orderstatus och annan information.

© 2018 TrendKlader. Alla Rättigheter Reserverade.