FAQ

FAQ

Kan jag ändra eller ändra min beställning?
Vi kan inte ändra eller ändra ordern. Du kan dock avbryta ordern genom att kontakta kundservice och utfärda en ny order.

Kan jag avbryta min beställning?
Om du behöver avbryta din beställning, vänligen kontakta gästen inom en timme efter våra öppettider. Måndag till lördag från 07:00 till 19:00 och söndag från 8:00 till 17:00. Avbokning garanteras inte.

Kan jag inte beställa?
Om du har problem med utcheckningen, vänligen kontakta kundservice.

Har du fyllt på det?
Vi levererar alltid nya och nya produkter till våra kunder, så vi reorganiserar sällan efter att varorna är sålda. Om ett föremål inte hittas online, är nätbutiken slut i lager. Du kan vänta på att nya produkter ska gå live.

Rabatter och kampanjer
Min kampanjkod är ogiltig, vad ska jag göra?
Kampanjkoder kan inte användas med platsannonser, endast för regelbundna priser. Om du fortfarande har problem, kontakta kundservice.

Min rabatt fungerar inte, vad ska jag göra?
Vänligen kontakta kundservice.

Hur kan jag spåra min beställning?
När du har mottagit din beställning får du en bekräftelse på e-postorder och dessutom skickas ett leveransbekräftelsemeddelande efter din beställning har skickats. Denna leveransbekräftelsemail innehåller spårningsnummeret för ditt paket. Du kan också spåra din order här. Observera: Beställningar som placeras efter klockan 11:00 på varje arbetsdag kommer att ha en extra transitdag.

Jag tror att mitt paket saknas, vad ska jag göra nu?
Vänligen kontakta kundservice.

Har du internationell frakt?
Ja, vi skickar till mer än 100 länder!

© 2020-2024 TrendKlader. Alla Rättigheter Reserverade.