Returpolicy

Returpolicy

Tack så mycket för att du väljer våra onlineprodukter. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och vi ger dig bättre kundservice.
Var snäll och köp våra produkter. Vi erbjuder en 30-dagars returgaranti för alla beställningar. Om du inte är helt nöjd med våra produkter, accepterar vi avkastningen, vi godkänner att returnera dina varor inom 30 dagar, vi kommer att returnera din betalning i sin helhet.

Om du vill returnera din beställning, vänligen kontakta oss, vi kommer att vägleda dig hur du returnerar service.
Alla returadresser och utbyteslageradresser är angivna, så var god kontakta oss innan du återvänder, vårt eftersalgsteam informerar dig om returlageradressen.
Produkten måste returneras inom 30 dagar efter mottagandet av varan, annars kan vi inte ge dig returservice.
Alla produkter som smycken, underkläder, underkläder, badkläder och engångsartiklar stöder inte returservice.
Vänligen skicka inte adressen på paketet själv, eftersom det är fel och beställningen kommer inte att behandlas. Var noga med att kontakta vår kundtjänst vid återlämnande.
Efter retur är kunden ansvarig för att anmäla oss till spårningsnumret för det returnerade paketet.

Observera att returavgiften betalas av köparen.
Eftersom vi erbjuder gratis frakt för alla beställningar. Därför kommer returkostnaden att bäras av kunden. Eftersom vi redan har spenderat kostnaden för en leverans.

Om återbetalningar:
Var snäll och informera om spårningsnummeret på ditt returpaket. Vi spårar online baserat på det nummer och den operatör du tillhandahåller. Detta hjälper oss att bearbeta återbetalningen så snart som möjligt.
Återbetalningar sker via den ursprungliga betalningsmetoden inom 2 arbetsdagar från mottagandet av vårt lager. Vi är inte ansvariga för de snabba fraktkostnaderna i din ursprungliga beställning. Produktbidrag kan ta upp till 2 arbetsdagar för att nå ditt konto, var snäll och tålmodig!

Om du har några frågor om returproceduren, var god kontakta oss. Säljpersonal svarar på frågor online för dig

Eller skicka ett mail till: trendklader@hotmail.com. Vårt professionella team kommer att svara dig inom 24 timmar!

Vi hoppas kunna erbjuda dig högkvalitativa produkter och pålitlig kundservice!

© 2018 TrendKlader. Alla Rättigheter Reserverade.