Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vi tror att du har rätt att veta informationen vi samlar in från dig och hoppas att du förstår vårt engagemang för att skydda din integritet. Denna sekretesspolicy gäller för butik, webbplats, program eller webbplats som du använder eller har tillgång till, liksom alla mobila applikationer som innehåller en auktoriserad länk till denna sekretesspolicy. Genom att använda våra tjänster godkänner du informationen som beskrivs i denna sekretesspolicy och vi kan samla in din information på följande sätt:
Om du använder våra tjänster för att göra inköp när du ger oss information för inköp, kan vi fråga dig att tillhandahålla viss personlig information för att underlätta transaktionen. Om du personligen kontaktar oss via telefon, e-post, snabbmeddelande, livechatt, sociala medier eller andra medel kan vi spara en rekord av din kontaktinformation och korrespondens för framtida referens. När vi skickar ett mail till oss kan vi spåra om du öppnar e-postmeddelandet för att lära dig hur du ger mer roliga och användbara e-postmeddelanden och förbättra våra tjänster.

Utan att begränsa våra användarvillkor och villkoren i denna sekretesspolicy förstår du att vi inte garanterar att din användning av sajten och / eller informationen du tillhandahåller kommer att vara privat eller säker och vi kommer inte att vara ansvariga för dig. Sekretess- eller säkerhetsproblem som kan uppstå. Det är ditt ansvar att vidta försiktighetsåtgärder och ge säkerhetsåtgärder som bäst passar din situation och syftet med webbplatsen. Du förstår också att all information du tillhandahåller eller som samlas in av oss eller våra agenter i samband med din användning av sajten kommer att användas på det sätt som beskrivs i våra användarvillkor. All information du ger oss är helt på egen risk. Om du inte godkänner villkoren som beskrivs i denna "Informationssäkerhet", använd inte den här webbplatsen.

Säkerhet och sekretess
Vi tar fysiska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, obehörig användning och obehörig eller oavsiktlig skada, ändring eller avslöjande. Även om vi tar kommersiellt rimliga försiktighetsåtgärder för att ge en säkerhetsnivå som är lämplig för att vi samlar in personuppgifter, kan vi inte garantera säkerheten för information som tillhandahålls eller lagras i vår databas via Internet.

Det lösenordsskyddade området på denna webbplats skyddas av ett lösenord för ett visst skydd för din webbplats. Du är ansvarig för att du behåller ditt lösenords konfidentialitet. Vi förbehåller oss rätten att anta att den som använder det lösenord som har tilldelats dig tillträde till denna webbplats har rätt att göra det. Även om personen inte faktiskt erhåller ditt tillstånd, är du ensam ansvarig för någon persons aktiviteter med hjälp av det lösenord som tilldelats dig för att komma åt denna webbplats. Om du har anledning att tro att ditt lösenord har stulits eller använts utan tillstånd, måste du omedelbart ändra det med hjälp av funktionerna på denna webbplats.

Använd inte e-post för att förmedla känslig personlig information. Ge inte känslig personlig information (till exempel ditt personnummer, körkort eller kreditkortsuppgifter) via e-post. Använd lämpligt område på denna webbplats för att kommunicera denna information eller kontakta oss via telefon.

Länk till en tredje parts webbplats
Denna webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som drivs av andra företag, inklusive de som drivs av våra tredjepartsleverantörer, våra marknadsföringspartners och andra tredje parter. Denna sekretesspolicy gäller inte personuppgifter som samlats in på dessa tredje parts webbplatser.

När du öppnar en tredje parts webbplats via en länk på den här webbplatsen, vänligen ta några minuter för att se över den sekretesspolicy som publiceras på webbplatsen.

Om du har frågor om denna policy eller vår integritetspolicy, var god kontakta vår kundtjänst!

Om du vill ändra eller ta bort din personliga information, vänligen kontakta vårt supportcenter och ange tydligt vad du vill ändra eller ta bort. Vi kommer att svara på din förfrågan i tid.

© 2018 TrendKlader. Alla Rättigheter Reserverade.